Werkwijze


Stap 1: Collectiekeuze

In de eerste stap van onze werkwijze bepalen we samen welke collectie het beste bij uw wensen past. Daarna ontvangt u van ons een offerte met een gedetailleerd plan van aanpak.

Stap 2: Productie en Personalisatie

 • Afhankelijk van de gekozen collectie volgen verschillende stappen:
  • Voor Ready to Wear: maten bepalen, order samenstellen, personaliseren en kwaliteitscontrole.
  • Voor Selected Collection: specificaties van de collectie bepalen, maten bepalen, produceren, kwaliteitscontrole en personaliseren.
  • Voor Custom Made: specificaties van de collectie bepalen, design, patronen, sampling, maten bepalen, produceren, kwaliteitscontrole en personaliseren.


Stap 3: Kwaliteitscontrole en levering

Vóór de levering van de kleding doen we een laatste kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat de kleding aan onze hoge standaarden voldoet. We leveren de kleding persoonlijk af of via een vervoersbedrijf, afhankelijk van uw voorkeur.


Stap 4: Nazorg

Onze uitgebreide nazorg omvat evaluatiemomenten, vermaken, bijbestellingen, herstellen en vervangen van kledingstukken. Wij bieden 7 dagen per week full customer service om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop.


  Stap 5: Recycling

  Als onderdeel van ons maatschappelijk verantwoord ondernemen, bieden we ook de mogelijkheid om oude kleding met of zonder logo te laten recyclen, waarbij we de bruikbare stoffen vervezelen en deze als (vul)materiaal voor andere artikelen en/of voorwerpen gebruiken.