Studio anneloes collectie

SA@WORK

Kledingstukken die fantastisch zitten, passen en voelen. Om deze eigenschappen staat Studio Anneloes bekend. SA@WORK is een lijn met bedrijfskleding, waarin werknemers zich comfortabel en zelfverzekerd voelen.

BEDRIJFSKLEDING VAN TRAVELSTOF
De SA@WORK collectie bestaat bijna volledig uit Sensitive® Fabrics, ofwel travelstof. Dit materiaal is gemaakt van polyamide en Lycra®. Deze synthetische vezels kunnen tot zes keer in de lengte rekken en vervolgens keren ze net zo gemakkelijk terug in hun oorspronkelijke vorm. Door de stretch draagt de stof heerlijk. De stof is niet alleen comfortabel, het heeft ook nog een luxe, representatieve uitstraling.

TRAVELSTOF
Travel Quality heeft fijne eigenschappen die ook op de werkvloer goed van pas komen. Het wordt geproduceerd in Noord-Italië in de fabriek van Eurojersey.

ADEMEND
Onze Travel Quality is een ademende stof. Hierdoor gaan werknemers niet of minder snel transpireren en kunnen ze prettig werken.

BEWUST
Travelstof blijft heel lang mooi en heeft minder impact op de planeet in de gebruiksfase, omdat je het niet vaak hoeft te wassen en nooit in de droger hoeft te doen. De stof is kreukvrij en hoeft dus ook niet gestreken te worden. Dat bespaart een hoop energie.

SNEL DROOG
Door de unieke stofsamenstelling is travelstof supersnel droog. Even uithangen en het kan meteen weer gedragen worden. Ook handig bij een onverwachte regenbui.

ONTDEK SA@WORK
We werken met vaste kleuren en prints die je gemakkelijk kunt combineren én die je altijd bij kunt bestellen. Alle items zijn verkrijgbaar in donkerblauw en zwart. De collectie is aangevuld met blouses in de kleuren rood, kobalt en wit én we bieden drie prints aan: cravat, dot en stripe. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor druk- en borduurwerk van het bedrijfslogo.

De maten lopen van XXS t/m 3XL.